Milí lukostřelci a lukostřelkyně,

Předposlední víkend v červnu jsme (Já, Láďa a Verča) byli na soutěži v Borku u Žlutic. Já s mamkou jsme vyrazili již ve čtvrtek a pomohli jsme se stavbou disciplín. Každý terč jsme tedy dobře znali a teď je ještě trefit. To bylo v mém podání ze začátku trochu horší. První tři disciplíny byl propadák, ale pak se mi jich pár povedlo a nakonec se mi povedlo vyhoupnout na třetí místo v kategorii dřevostřílející luk hned za Láďu, který skončil na druhém místě.

Počasí nám na začátku závodu moc nepřálo, a tak byl start odložen o 1 hodinu. Všichni se bavili, ale na druhou stranu i napjatě čekali až přestane pršet a budeme moci vyrazit na trasu. Po skončení závodu na nás ještě čekaly kombaty, ve kterých jsme se bohužel dostali nejdále do druhého kola, ale i to je úspěch. Pak už bylo již výše zmiňovaného vyhlášení. Na závěr jsme si opekli sýr na ohni a vyrazili jsme domů.

Nejvíce se mi líbilo kyvadlo, které bylo i reálné trefit. Tedy většina z účastníků odcházela z této disciplíny s dobrým pocitem.

Fotky z akce najdete pod:

https://lukostrelecleontyna.rajce.idnes.cz/2019-06_Borecky_sip

Zdraví vás všechny,

Péťa

Kategorie: Reportáže