Nevím, jak váš rok, ale ten můj byl plný lukostřeleckých soutěží. Letos jsem stihla dokonce tři a poslední z nich byla soutěž v Manětíně. Vyrazilo nás ze Sebu tolik, že jsme se ani nevešli do jedné skupiny. Někomu šel průběh soutěže lépe, někomu hůře, ale všechny nás to bavilo.

Soutěžili jsme v celkem 10 disciplínách a některé byli hodně nápadité, jako například heraldika. Neboli sestřel si svůj erb. Jinak mě nejvíce bavilo střílet z posedu a také 3D zvířátka byla skvělá. Další zajímavou disciplínou bylo sestřelování dračích vajec. V průběhu soutěže nám přálo počasí a oběd od organizátorů byl také skvělý. Manětínští napekli i hodně zákusků, takže jsme se po obědě ani nemohli hnout.

Po skončení soutěže jsme čekali na spočítání výsledků a mezitím pro nás byla připravená bonusová disciplína. Stříleli jsme na Medúzu, tak abychom po jejím pohledu nezkameněli, takže jsme se museli koukat do zrcadla. I na deset metrů bylo problém terč trefit. Nakonec probíhalo vyhlašování a pak jsme se všichni rozjeli domů. Cenné kovy jsme sice nevyhráli, ale soutěž jsme si užili na maximum.

Péťa

Kategorie: Reportáže